Pyramid Business Studio är ett komplett affärssystem som innehåller rutiner för ekonomi, logistik, tillverkning, CRM, projekthantering, butikssystem, e-handel och olika mobila lösningar. Fristående moduler sammanfogas till ett system med hög kompetens, för både mindre och medelstora företag. Det är ett mycket välrenommerat system som utvecklas och marknadsförs centralt av Unikum AB i Lund, samt via ett flertal återförsäljare runtom i Sverige. Bland våra användare finns såväl små egenföretagare som stora butikskedjor med över hundra användare i ett nätverk.

 

Med en välutvecklad funktionalitet och ett lättarbetat gränssnitt, möter affärssystemet Pyramid den nya tidens behov inom ekonomi, information och verksamhets- och beslutstöd.

 

Pyramid anpassar sig efter dina behov
Pyramid Business Studio är lätt att förstå och enkelt att arbeta med. Dina medarbetare kan göra egna personliga inställningar efter behov och uppgift. Bra design är funktionell, snygg och lätt att förstå. Denna tanke genomsyrar allt vårt utvecklingsarbete.

Centraler och Infostudio, all information direkt på bredden och djupet
Pyramids Centraler ger dig genvägar till de rutiner du behöver. Lättanvänt och enkelt!

Via exempelvis Kundcentralen kan du snabbt ändra kunduppgifter, beräkna prisuppgifter eller budget, registrera order och utleverera, koppla till inköp, se fakturor och mycket mera.

Med våra smarta sök- och informationsrutiner skapar du själv egna vyer för de poster och den information du vill se. I Infostudion får du snygga sammanställningar och diagram. Du kan enkelt bearbeta informationen vidare på olika sätt.

Pyramids moduler
Mängden branscher som stöds gör att ditt företag enkelt kan växa genom att köpa till en ny modul inom önskat område. Du köper det du behöver, på de plattformar du behöver, till det antal användare som du behöver.

I Pyramid finns hela flödet till ditt företags verksamhet främst inom branscherna:

Handel
Butiks- och affärskedjor
Entreprenad
Tillverkning
Tjänster
Service
Dessutom har många av våra moduler kopplingar till välkända externa program och stöd för appar.


Vill du veta mer om Pyramid Business Studio?

Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi upp och berättar mer!