Unikum

Affärssystemet Pyramid utvecklas och marknadsförs av Unikum och som återförsäljare av systemet hjälper vi våra Pyramidkunder att använda och utveckla systemet optimalt för deras verksamheter.

https://unikum.se

Zoined

Tillsammans med Zoined har Netropolis skapat en integration mellan BI-verktyget Zoined Analytics och affärssystemet Pyramid Business Studio för att våra kunder snabbt och enkelt ska kunna ta fram och analysera befintlig data från affärssystemet för konkreta beslutsunderlag.

https://zoined.com

Datto

Datto levererar produkter och tjänster för cybersäkerhet och säkerhetskopiering av data enligt begreppet Business Continuity. Garanterad upptid med smarta lösningar för att ert företags data och applikationer alltid finns till hands, oavsett om det lagras på lokala servrar, slutanvändardatorer eller i SaaS-applikationer. Vi har alla deras deras vassa tjänster i vår portfölj.

https://datto.com

LogTrade

LogTrade levererar TA-system och LogTrade Connect för Pyramid är en helt integrerad del med egen modul i Pyramid Business Studio med stöd för samtliga transportörer i LogTrade och för flertalet funktioner såsom prisfråga, godssökning och konsolidering.

https://logtrade.se

nShift

nShift levererar TA-system som förenklar ert företags transporthantering.

Med en snabb och effektiv integrationsmodul till Pyramid överförs era ordrar till ert TA-system för att minimera risker för manuella fel.

https://nshift.com

docTech

För tolkning av leverantörsfakturor och tillhörande automatiserade funktioner har docTech och Netropolis byggt en färdig integration för detta i affärssystemet Pyramid Business Studio.

https://doctech.nu