docTech

För tolkning av leverantörsfakturor och tillhörande automatiserade funktioner har docTech och Netropolis byggt en färdig integration för detta i affärssystemet Pyramid Business Studio.

https://doctech.nu

LogTrade

LogTrade levererar TA-system och LogTrade Connect för Pyramid är en helt integrerad del med egen modul i Pyramid Business Studio med stöd för samtliga transportörer i LogTrade och för flertalet funktioner såsom prisfråga, godssökning och konsolidering.

https://logtrade.se

Unifaun

Unifaun levererar TA-system som förenklar ert företags transporthantering.

Med en snabb och effektiv integrationsmodul till Pyramid överförs era ordrar till ert TA-system för att minimera risker för manuella fel.

https://unifaun.com

Unikum

Affärssystemet Pyramid utvecklas och marknadsförs av Unikum och som återförsäljare av systemet hjälper vi våra Pyramidkunder att använda och utveckla systemet optimalt för deras verksamheter.

https://unikum.se

Zoined

Tillsammans med Zoined har Netropolis skapat en integration mellan BI-verktyget Zoined Analytics och affärssystemet Pyramid Business Studio för att våra kunder snabbt och enkelt ska kunna ta fram och analysera befintlig data från affärssystemet för konkreta beslutsunderlag.

https://zoined.com